Selasa, 18 Ogos 2009

TaHnIaH sAhAbAt-sAhAbAtKu....


Tahniah buat sahabat-sahabatku yang telah berkonvo pada hari isnin baru-baru ni di UKM..maaflah diri ini tidak dapat bersama kalian untuk berkongsi kegembiraan tu(kalu x dop praktikum,gi doh)..ehhek.T-T..

Ape-ape pun semoga kalian semua dapat menempuh hari yang mendatang dengan baik selepas ni...dah bergelar graduankan..bestnyer..jelesi maaa....Ucapan tahniah tak ku lupakan untukku ucapkan kepada alongku,Nor Laili Bt Abdul Rani yang telah berjaya mendapat segulung ijazah dalam pengajiannya..long nak tunggu giliran achik lambat lagi..uhhuk..sedihnya..nak convo jgk...

Tak lupa juga kuucapkan tahniah kepada sahabat-sahabatku yang berada di ukm,samada sahabat yang baru kukenali ataupun dah lama(ex-student MMPPP)...buat nik Zubaidah...Tahniah,begitu juga buat k.ct,k.dah dan lain2 lagi...Doakan kejayaan Na jugak ek..

Lambatnyew nak abis blajar...ada setahun lagi...banyak lagi dugaan dan cabaran yang perluku hadapi next year..apa yang penting ku harap hadapinya dengan baik...Aminn...



Sahabat
Album : Devotees
Munsyid : Devotees
http://liriknasyid.com


Biarkan kerinduan di lautan memori
Mengimbau kenangan indah yang mengetuk emosi
Masih segar di ingatan saat mesra berputik
Hatimu bawa sinaran cahaya inspirasi

Sahabat...
kau sesungguhnya
Temanku...
dikala suka dan lara

Tika ku buntu
diselubungi sendu
Kau tiupkan ketabahan kuntum
mengukir senyuman

Bagaikan embun
hilang diterbit fajar
Kau pergi jauh mengejar cita
Menggapai redha Yang Esa

Duhai sahabat dengarkanlah
Bicara hatiku ini
Meskipun jarak memisahkan
Namun tiada rentap kasih

Biarlah waktu menetukan
nilai ukhwah yang terjalin
Teruskanlah perjuangan hingga
Ke titisan darah terakhir

Dan aku masih di sini
terus mendaki
puncak tertinggi hidupku

Dan aku terus menanti
saat yang manis
akan berulang kembali

Sahabat...



Aku masih di sini meneruskan impianku...



Rindu saat ini-(along-li,angah-je,achik n adik su-dayah)










Tiada ulasan:

Catat Ulasan