Isnin, 5 Julai 2010

Fb Vs PrOjEk



Dah 2 hari kat sekolah....esok nak masuk hari ke 3....macam mane dengan 3 projek yg bakal di langsungkan?.adeh~~~ada tu memang ade,merancangnye best...tp masuk bab nak laksanakan...memang agak2 pening jgk...kena siapkan byk kerja gokkan...iyelah kami hya berdua je kat skolah tu...tp masa memilih dan merancang projek apa nak dibuat tu,masa hari pertama tu,kami dah bertanya kabar kot2 ada perancangan terdekat yang bakal pihak sekolah nak langsungkan...alhamdulillah~~program israk mikraj bakal diadakan...lantas kami pun mengambil peluang keemasan tersebut membantu pihak sekolah menyiapkan kertas kerja dan menyumbang idea2 "sumbang" kami yg tah pape....~agak2 macam projek besar jgk kan...tp guru2 j-qaf dan p.i kat sane meme best dan saling kerjasama...~satu paduan yg hebat~....sy tak katakan guru2 lain x der kerjasama..malahan semua guru2,pentadbir hatta pekerja sekalipun amat2 lah baik,cumenye sy ingin highligtkan guru2 j-qaf dan gpi ni kerana mereka yg byk berhubung dengan kami....

projek yang telah kami rancang bakal berlangsung dalam minggu depan..kalau boleh kami nak siapkan cepat2....yelah,masa sebulan bukannye lame...skang ni dah hampir seminggu berlalu...kami harap2 sangat projek "besar" kami yg telah kami rancang diluluskan pihak sekolah...bukan ape...kalau boleh dah Tak nak pikir dah projek lain....asal2nye projek yg telah kami cadangkan ialah menguruskan program israk mikraj hari ahad ni.....namun dalam proses persiapan kini,dan projek kedua kami ialah "pencarian muazzin dan al-hafizah cilik" yang bakal dijalankan waktu persatuan....huhuhu,3 hari bincang,cr guru yg terlibat dan jumpe guru besar...aiiiiii....terasa berdebar2 jgk..kot2 x lulus,namun alhamdulillah projek kami yg 1 ni tlh lulus scr x formal dengan gb....namun,scr formalnya belum...skang ni kami tengah bertungkus lumus untuk menyiapakan kertas kerja secepat mungkin.....kredit to guru2 gpi yg banyak bantu kami...kalau nak harapkan kami ni...hurm,alamatnya entah bleh siap ke tak projek2 tu....diharap kali dah tak der masalah.....diharap jg dipermudahkan segala urusan....huhuhu....

dan projek ke-3 pulak,aslnya nak wat pertandingan mewarna bagi murid pra sekolah,namun bincang2,pihak pra mahu masukkan pertandingan tersebut dalam majlis israk mikraj nanti..hurm,nampak gayanya kna tukar plan lah...sedikit kecewa sebab dah rancang,namun ada hikamahnya...x semestinya apa yg dirancang akan menjadi kenyataan,so...kami bercadang nak wat secara individu,juz melibatkan kelas kami sahaja....tadi br decide....aiyakkkkk....sy plak tetiba je terkeluar tema "siapa cepat"...adeiiiii....pelaksanaan dan strateginya?...huhuhu........masih tak terbayang di kepala ni.....ape2 pun dah ada tajuk pun kira ok lah kan?..eheks...stakat ni dah cukup 3 projek....huhuhu......masa untuk pelaksanaanya pulalah...(",)...

Facebook?..ape crite.......entah knp bile buka je internet msti nak berfb,mesti nak komen2.mesti nak post something kat wall....pas tu sampai berjam2 merenung facebook.....ape yg direnung pun x tahu...aishhhhhhh...mslh jgk nih.....satu kerja x menjadi bila fb di buka.....terasa masa terbuang begitu je......awl2 ngadap fb...ble dah malam..mata dah mula lah mengantuk...pas tu tidow....memang hidup bahagia sungguh~~~w/pun hati sy tak menginginkannya begitu........hurm.........the solution>>>>>jenguk sebetar2 wat iley tension doh lah....skang ni kena guna gear 3 doh wat kijo....ok x cadangan tu?~...

AR?.....huhuhu...perancangan dah ade ape yg nak dibuat..tp x berjalan je lg.....skang ni sy tgh fahamkan proposal yg sy wat ari tu...ble tgk proposal tu...aiiii,tah ape2 lah sy mengarut...memang kna study smula le gamaknye.......


Tiada ulasan:

Catat Ulasan