Jumaat, 6 Ogos 2010

I'm SoRrY.....






....firstly,i want say "sorry" to all my friends especially pismp sem 8 coz can't attend family day tomorrow......uhhuk2...

Bukan tak nak pegi.......terasa teringin sangat nak pegi...tp ada sesuatu yang "mengikat" sy untuk tidak pergi....ada perkara yang lebih penting perlu diselesaikan dahulu......Insya Allah,next program akan involve kan diri...yuhu........kalau boleh minggu ni nak tenang2kan hati,jiwa,perasaan yang agak "stress"...mana mungkin diri ini mampu ke program "family day" tersebut dengan hati yang berserabut tatkala xseimen bertimbun bercampur tesis yang entah kemana hilangnya selama seminggu,sy tak menyentuhnya ...ditambah pula dengan writing essay dan lain2 lagi yang saya tak menjamahnya langsung minggu ini..hurmm...Nanti diri je kat sana...hati duk kat umah...terpikir2 ngah wat xseimen....sorry sekali lagi ek...

ada juga yang meneka"aiiiiiiii,sekat2 "berkasih sayang" ni schedule dah jadi lain ek?!"...huh!!...itulah anggapan sesetengah orang........namun bab "berkasih sayang"...not in my list now..mungkin after studies.insya Allah akan difikir-fikirkan..*wink wink*..sorry...ape orang nak kate..kate jelah.siapalah sy untuk menahan mereka berfikiran begitu.......mungkin ada yang mengatakan saya ni jenis yang kurang bersosial kerana x der alasan kukuh knp sy x dapat pegi...iyelah program family day ni kan yang dah last bagi pismp sem 8......~terpulang pada mereka nak pikir apa~...namun sy ada sebab musababnya.....~terima kasih juga buat sahabat saya yang memujuk saya untuk pergi ke family day tersebut~....namun keputusan sy ttp sama~~~

Ape-ape pun Tahniah kepada semester 8,kerana berjaya buat satu program "penyatuan" semua opsyen...Tahniah skali lagi walaupun sy tak dapat hadirinya...maaf sekali lagi...izinkan saya "beru'zlah" buat seketika......menyepi bukan bermakna mengasingkan diri dari kelompok manusia.....tapi ingin meneutralkan hati dan fikiran.......jauh dari kesibukan dan kebisingan insan-insan.......~mencari sirna kebahagiaan buat diri yang ketandusan ilmu~

menyelit madah pujangga "persahabatan" untuk tatapan bersama...........~ukhuwwah fillah buat semua sahabat2 sem 8,mahupun sahabat maya saya~

Kamu tidak pernah memiliki teman,
Jika kamu mengharapkan seseorang tanpa kesalahan,
Kerana semua manusia itu baik kalau kamu dapat melihat kebaikannya...
dan menyenangkan kalau kamu dapat melihat keunikannya...
Tapi........manusia itu akan buruk dan membosankan...
kalau kamu tidak dapat melihat keduanya.........

Tiada ulasan:

Catat Ulasan