Sabtu, 23 April 2011

~cErItA CeRiTi pArT 2 .............~



Semalam yang telah pergi
Menghilang tanpa jejak
Membawa bersama cereka
Duka dan ketawa

Dan kini ku mencari
Kalau masih ada kesan
Yang terus tersisa di dada
Pantai permainan

misi sy di hari cuti ini ialah,nak update blog hari2...semalam nak update,pas tu tetiba line x brape ok..kira postpone pagi ni lah....semalam jalan-jalan ke serikin,niat asal nak teruskan pertapaan je...tp rasa2 kurang berjaya....dah terasa jem dan kebosanan duk sorang2....dan hosmate sy pulak ajak ke serikin,nak pegi beli barang utk di bawa pulang....sy pun kira ikut jelah,~pesan kat diri:adrina,tolong jangan beli apa-apa...sila lihat2 je yer~....jawab diri:ok...

perjalanan di teruskan tanpa ada masalah,sy duk rileks2 je...coz hosmate sy yang drive....sempat juga "terjenero" seround...hohohoh....nak dekat2 sampai tu..tetiba jem...mak aiihhh...cam pelik je,sebelum ni datang x pernah pulak jem cam ni...ke silap masuk jalan??...ah..sudah...sila bertenang,sy rasa dah betul kot jalan ni....tanpa ada keraguan lagi,teruskan perjalanan.......akhirnya sampai juga ke destinasi....~mananye tak ramai,musim cuti sekolah~...huhuhu

pengajaran:walaupun was-was teruskan perjalanan...yakin....:)))

sesampai kat sana,(masih dalam kereta),tetiba ternampak kak dayah(senior sy dulu, bdk mate)....kira hye-hye bye bye jelah..:P

susah bebenor nak parking,alahaiiiii lapar pulak menjengah tiba,sebelum memulakan perjalanan isikan tenaga dulu...nasi penyet pembuka selera saya,adik hosmate n pak ciknya....syukran banyak2 kat adik hosmate blanje sy....:))

perjalanan dimulakan...takder ape2 pun nak beli...tp macam ada sesuatu yg menarik perhatian je....pusing2 dulu,jangan mudah terpengaruh....heheheh...duk tengah belek2,tetiba pulak ditegur...."eh mc na"...err..sape pulak...owho..mereka sahabat2 sekelas sy...bleh terjumpa kat sini pulak(syed,syafiq,pesa mate n qadri)..geng yg posting srwk....huhuhu....

dah selesai pusing2....sempat jugak sy membeli selipar..oh,adrina...mana janji2 kata tak nak beli apa-apa....huhuu...kalau di kira nak lagi kot....:P

okeylah,sy dah penat nak menulis(penat???bukan penat tapi mim alif lam sin)..kwang2..biar gambar je yang berbicara yer............wink wink....




~kak dayah sekeluarga(jumpe2 dah besar dah si budak itu)....


~gambar di bawah ini tiada kaitan dengan cerita yg diatas~....



~Antara geng2 yang ingkar arahan"tidak dibenarkan membawa handset,kamera atau yang sewaktu dengannya semasa adat istiadat konvo berlangsung~....kami telah melanggar arahan tersebut...:P

~selesai sudah sesi mengarut sy di hari ini~..insya Allah,to be continue~....:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan