Khamis, 5 Mei 2011

~JadUaL~


Datang daripada Allah.
Balik pun akan balik kepada Allah.
Bukankah amat menghairankan,
apabila di tengah-tengah antara kedua-dua itu bukan diisi dengan apa yang diredhai Allah?
Kita datang dari-Nya dan pasti suatu ketika kita kan pulang jua kepada-Nya....Walaupun tak sempat masa.tapi sy rasa nak update blog.....huhuhu...kenapa3...sebab dah lama tertangguh nak cerita perihal jadual sy di bulan mei ini....

1)Kem motivasi bakal berlangsung...:P

~Kejap lagi dah nak gerak,sempat menulis...ape nak buat....dah tetiba terasa nak menulis..terpaksa ms diambil....

tempat:di Matang wildlife,sarawak...tentu2nya...
masa:6 mei dan 7 mei...~kejap je...
agenda:motivasi...
tugasan buat diri:sesi muhasabah,malam ini...tp 1 pun x prepare ni...cam mane??..x kan nak aci redah je...muzik2??alamak dah ade.tp belum di susun..agak2 sempat tak??

2)Fail-fail....

~dah siap,tp x disusun lagi...dan2....tadi diterjah...bagus adrina..chaiyokkk....abis terkena...senyum je,x perlu kata ape2...~dulu,kalau observe dah biasa kena terjah...jantung bisa dikawal dengan baik...dan kini...agenda yg sama berlaku....saat diterjah,ms tu duk kat kelas pra...owho....kwang2....kalut serata alam....seb baik x masuk dlm kelas tu....kalau tak......

p/s:byk lagi nak crite,kena tulis entry lain...x sempat nak tulis panjang2..

3)Soalan exam budak2....diorang dah nak exam...satu pun x buat ape2 lagi...byk lagi nak kena cover kot....cutinye best...tapi byk benda yg x settle....oh...sila b'sabar duhai diri..kita pulun abis-abis lepas ni...~iye ke?~

4)BALIK...balik....yg ni paling best....dah lama x "nangga" kampung halaman.....cepatlah waktu beredar.....tunggu daku wahai warga kubang kerian....:P

ape2 pun entry ini ditulis dalam keadaan setengah jam sebelum bertolak...kira aci la eh???....^___^





gambar2 tu mcm tak der kaitan je dengan crite sy....uhhu....sori2...x dan nak cr gambar.kra yg mana jumpa je sy upload....:))))

~rindunya nak wat abm....skarang ni abm dah ade dlm kotak2 semua....~agak2 boleh dikargokan tak??????



Tiada ulasan:

Catat Ulasan