Selasa, 18 September 2012

kembali....

بسم الله الرحمن الرحيم

"lamak gilak kamek sik update blog ya"

"kamek sik pandei molah ayat indah tek"

"bilak kamek nangga tarikhnya ya,ish...lamak gilak sik updatenya..,haish..kenak ya?"

"aoklah...kamek sik da masa"----->bulakkk(tipu)>>>

ok,sekadar beralasan tidak ada masa,adalah satu alasan yang agak munasabah....woah...siap keluar bhs sarawak lagi...kwang2..stail hentam kromo sesedap rasa je tu.....

disebabkan terlalu lama...blog tidak di update...saya x taw apa crita yang nak di updatekan...time ada idea,masa plak tak de..last2 idea terkubur gitu je....


cerita pasal anakanda mungkin.....anakanda nur aqilah sekarang ni umur 3 bulan setengah dah...lagi beberapa hari nak masuk 4 bulan...cepatnye rasa....masa mula-mula keluar dulu,kecik je...skarang ni makin hari makin membesar..alhamdulillah,selama dia bersama dengan umminya di sini...dia tak banyak ragam...syukur sangat2...aktif pun,bolehlah tahan....tergolek sana,tergolek sini...seb baik ka sini x tidur atas katil,kalau tak dah gedebukkk kat bawah dah kot...yuhhu...tapi kan,kadang2 kesian tgk si anak ni...x menyempat si ummi nak melayan..ditinggalkan sorang2 tergolek sdiri..tgk2 dah tidur..hurm..


 tgk2..kan dah cakap...tergolek sesorang.......
"adik dok sini betar deh,umi nk semaye ngorib,nati umi amiklah adik"..kata saya bersiap2 nak sembahyang maghrib,letak dia kat tepi...

selesai je solat....hoh!!tu dio tergolek2 dengan jari dalam mulut....ish2....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan